Black Aether #6 Magazin – megrendelés

A Tha Black Aether #6 Magazin előrendelése lezárult.

A postázás indul: október 25.

 

A Black Aether #6 magazin igazi kuriózum lett a hazai ponyvamagazinok közt, ugyan is – ha információink nem csalnak -, eddig még senki nem próbálkozott meg round-robin novella elkészítésével. Nekünk ez sikerült! A kezdeményezésünk olyan sikeres volt, hogy párhuzamosan három round-robin novella indult el, és mind a három meg is jelenik a magazinban.

A Black Aether #6 Magazinba 8 darab önálló és 3 darab round-robin novella került, természetesen mindegyikhez készült illusztráció, és most is kedveskedünk egy kis meglepetéssel. Részletes tartalom itt!

A magazin közel 150 oldal terjedelmű lett, ami azt jelenti, hogy már nem tudunk irkatűzést használni a kötészethez, ragasztani kell a magazint, gerince lesz a kiadványnak. Ezzel együtt jár az is, hogy a magazin ára megugrott, de nem szabad elfelejteni azt sem, hogy minden közreműködő kap tiszteletpéldányt, további hat darabot küldünk az Országos Széchényi Könyvtár részére és 3-5 darabot recenzióra.

 

A Black Aether #6 Magazin ára: 1.450.- HUF/db

 

Természetesen ehhez még hozzájön a postaköltség:  1 darab magazin megrendelésénél 490.- HUF

Az előzetes kalkuláció alapján, a magazin nem fér bele az alap postai súlyhatárba, ráadásul két magazin más olyan vastag, hogy levélként nem tudjuk feladni, ezért emelkedtek a postai díjak. Sajnos ez nem rajtunk múlik, jelen esetben egyesével érdemes megrendelni a magazint. Ha kettő darab magazint szeretnél rendelni, azt egy rendelésben add le – jelölve a darabszámot -, és mi automatikusan két levélben küldjük, hogy mentsük ami menthető. Ha kettő darabnál több magazint szeretnél megrendelni, érdeklődj emailben a postaköltségről.

A megrendelési akció 2017. október 15-ig tart!

  • A megrendelésedet a határidő lejárta előtt kell értelemszerűen leadnod, a postázás október 23-án indul.
  • Különösen figyelj arra, hogy pontosan add meg a szállítási címedet, mert a posta nem kegyelmez!
  • A megrendelésre igazolólevél fog érkezni, amiben megkapod a megrendelésed sorszámát. Ennek a levélnek a válaszideje akár 72 óra is lehet.
  • Miután megkaptad a sorszámot, a levélben jelölt bankszámlára kell elutalnod a megrendelt magazin és a postaköltség árát.
  • Mivel többen jeleztétek és kértétek, ezért az összeget, utalhatod október 10-e után is!
  • Minden esetben pontos összeget utalj, mert ha kevesebbet utalsz nem fog teljesülni a megrendelés, de ha többet utalsz nem áll módunkban visszautalni a különbözetet.
  • Figyelem! A bannkszámlaszám megváltozott, erre figyelj a visszaigazoló levélben!

 

 

Ez is érdekelni fog

Farkas Balázs – interjú „Én több év kihagyás után írtam először újra horrort a Black Aethernek, és nagyon sok mindent feloldott bennem, sok kérdést feltettem magamnak a saját...
Juhász Ernő – interjú A The Black Aether galériájában bőségesen szerepelnek külföldi alkotók, ideje, hogy a hazai grafikusokat is feltérképezzük, akik művészetükkel H. P. L...
F.A.Q. – Magazin Az antológia elindításával kénytelenek vagyunk korlátozni a megjelenés rendszerességét. Ez azt jelenti, hogy a Black Aether Magazin előre láthatólag á...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.